Husdjuren förtjänar en bra veterinärklinik

Husdjuren förtjänar en bra veterinärklinik

Hunden sägs ju vara människans bästa vän, det gäller antagligen för alla sorters husdjur. Vissa har sina små hundar i sängen eller under armen som en liten bebis och vill ha sina älsklingar nära hela tiden. Andra jagar tillsammans med sina hundar och låter dem sova i en hundgård. Det finns människor som ständigt jobbar på sitt akvarium med tillbehör, nya sorters fiskar och belysning. Det är helt enkelt många som har olika sorters djur som de umgås med på olika sätt – det de har gemensamt är att de alla är måna om sina djurs hälsa och välbefinnande.

 

När olyckan är framme

Ibland händer det man fruktar mest, ens husdjur mår dåligt och behöver hjälp. Då är det viktigt att komma i kontakt med en veterinär med hög kompetens och lång erfarenhet. Det är otroligt jobbigt att se sina djur må dåligt och då är det viktigt att man har en trygg veterinär som man kan lita på. Ibland handlar besöken hos veterinären som tur är om lite mer lättsamma saker som den årliga vaccinationen eller kloklippning. Det är guld värt att bygga upp en fin och trygg relation med samma veterinärklinik. Det gör både djuret och djurägaren tryggare när veterinären känner djuret.

 

 

Välj en modern veterinärklinik

Det är en stor fördel att vara knuten till en veterinärklinik som är utrustad med moderna resurser och har allt på samma plats. Att operationsavdelningen är utrustad med modern övervakning, gastroskop, tandröntgen och tandvårdsutrustning och att de kan erbjuda både  röntgen och ultraljud på plats. Vissa djur har svårt för att sitta i bur eller åka bil, då är det fint med en veterinär som gör hembesök i närområdet. Letar du efter en veterinär i Hässelby kan du med fördel välja till exempel Vinsta Zoo. De kan även erbjuda hjärtspecialist, ögonlysare, insemination och råd angående djurs viktminskning.

Stäng meny