Djuren får vård av din veterinär i Hässelby

Djuren får vård av din veterinär i Hässelby

Det finns inte tillräckliga ord som kan beskriva den relation man som djurägare får med sitt husdjur. Det spelar egentligen mindre roll om det är en hund, en vandrande pinne eller en häst som går ute i hagen. Att se sitt djur må dåligt är inget roligt alls. I sammanhanget har inte djuren heller den fördelen att de kan prata och sätta ord på sitt mående. Vi behöver tolka deras kroppsspråk, vilket i och för sig ibland kan tala för sig.  

När ditt djur mår dåligt är det ditt ansvar som djurägare att ta det till en veterinär. Då finns det inga ursäkter. Som att det skulle vara dyrt eller att det är för långt till din lokala veterinär i hässelby. De argumenten är inte vatten värda. När du bestämde dig för att bli djurägare tog du på dig ett ansvar att ta hand om ditt djur. Din hund, katt, undulat eller vad det nu är för djur är helt beroende av din omvårdnad för att överleva. 

 

Livets stora cirkel 

Hos veterinären får husdjuret den vård den behöver. Det kan vara allt från årliga vaccinationer till akutvård med operation. Livet existerar för ditt djur precis som det gör för dig. Ibland blir man skadad eller sjuk och då ska man kunna räkna med att få rätt vård. Även hos veterinären.  

Och visst är det tur att det finns duktiga veterinärer i världen. Med tanke på hur mycket djuren faktiskt betyder för oss. Vi ska vara tacksamma för att våra djur kan få vård i världsklass och faktiskt klara av väldigt mycket som drabbar dem. Djuret är beroende av dig för att må bra. Samtidigt är du beroende av veterinären för att kunna ge ditt djur det den behöver. Allting hänger ihop som en underbar cirkel i livet. Ta hand om dina djur där ute.

Stäng meny