Billiga hundburar för olika hundar och bilmodeller

Billiga hundburar för olika hundar och bilmodeller

För att man ska kunna ta med sin hund på bilresor så är det viktigt att ha en säker plats för den. Precis som att vi människor måste ha bilbälte så ska även hunden vara skyddad vid exempelvis hårda inbromsningar, den ska helt enkelt inte vara lös. Det går att använda ett speciellt bälte avsett för hundar eller så kan man installera galler i bilen, men det allra smidigaste enligt många hundägare som ofta tar med sin hund i bilen är transportburar. De placeras i bilens bagageutrymme och erbjuder en bra plats för hunden under resor.

Mät bil och hund för att hitta rätt bur

Förutom att buren ska vara säker så är det framförallt två saker man bör tänka på när man väljer bur till sin hund. Den måste såklart få plats i bilen och den ska vara tillräckligt stor för hunden. Hos Billiga-Hundburar.se kan man söka bland ett stort antal bilmodeller för att se vilka av deras 108 olika hundburar som passar i den bil man har. Finns bilen inte med i listan så kan man mäta bagageutrymmet och jämföra med de mått som finns angivna för de olika burarna. 

Man kan även behöva mäta sin hund, för det är viktigt att den kan sitta och ligga bekvämt i buren. Hos Billiga-Hundburar.se finns enkelburar och dubbelburar som passar beroende på hur mycket plats som behövs samt om man har mer än en hund. Sortimentet är noga utvalt för att man ska kunna få tag på billiga hundburar utan att behöva tumma på kvaliteten. 

Utsätt inte hunden för risker

Precis som att det är viktigt att införskaffa en bra bur eller dylikt för att hunden ska kunna resa säkert och bekvämt så är det även viktigt att tänka på andra risker när bilen står still. Man får aldrig lämna sin hund utan uppsikt i en bil där det finns risk att temperaturen kan överstiga +25 grader eller understiga -5 grader. Håll koll på hunden och transportera den säkert så får den goda förutsättningar att må bra.

Stäng meny